EDUSAMBAM logo
EDUSAMBAM ASSESSMENT SERIES

Unit 9: Quality Education: A Key to Success

Auto-Graded Online Self-Assessment — Section A: Multiple Choice
Progress0 / 19 answered
SubjectEnglish LanguageTotal Marks19
Total Questions19Time Allowed20 Minutes

GENERAL INSTRUCTIONS

1. Read each question carefully before answering.
2. Select one answer only per question.
3. You can change an answer any time before submitting.
4. Click Submit Test when finished to see your score and a review of each answer.
5. This is the auto-graded online version of the EDUSAMBAM printable worksheet for this unit.
A. Choose the correct form of verb
1. We ____ the property.
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. are not dividing
2. The train ____.
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. has not started
3. The doctors ____ the patients for three days.
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: D. have not been treating
4. The principal ____ you leave.
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: A. will not grant
5. The peon ____ the bell.
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. was not ringing
B. Choose the word with the correct spelling
6. Choose the word with the correct spelling:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: A. Cohesion
7. Choose the word with the correct spelling:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. Curiosity
8. Choose the word with the correct spelling:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. Formidable
9. Choose the word with the correct spelling:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: D. Pedagogical
C. Choose the correct meaning of the word
10. The word bedrock means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. a strong base for something, especially facts/principles it's based on
11. The word conflict means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. a situation of serious disagreement or argument
12. The word enhance means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: A. to increase or improve the quality/value/status of something
13. The word holistic means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: D. considering a whole thing rather than just parts
14. The word prosperity means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: D. the state of being successful, especially in making money
D. Choose the correct option according to grammar
15. “The house with the red door is mine.” The phrase 'with the red door' is a/an:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: A. adjectival phrase
16. “He speaks in a low voice.” The phrase 'in a low voice' is a/an:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. adverbial phrase
17. Which of the following is an example of a prepositional phrase?
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. on the chair
18. “He ran at an incredible speed.” The phrase 'at an incredible speed' functions as a/an:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. adverb
19. Which question does an adverbial phrase typically answer?
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. How/When/Where/Why?
Please answer every question before submitting.