EDUSAMBAM logo
EDUSAMBAM ASSESSMENT SERIES

Unit 5: Women Empowerment through Entrepreneurship

Auto-Graded Online Self-Assessment — Section A: Multiple Choice
Progress0 / 19 answered
SubjectEnglish LanguageTotal Marks19
Total Questions19Time Allowed20 Minutes

GENERAL INSTRUCTIONS

1. Read each question carefully before answering.
2. Select one answer only per question.
3. You can change an answer any time before submitting.
4. Click Submit Test when finished to see your score and a review of each answer.
5. This is the auto-graded online version of the EDUSAMBAM printable worksheet for this unit.
A. Choose the correct form of verb
1. The earth ____ around the sun.
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. revolves
2. My brother ____ to me for ten years.
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: D. has not written
3. He ____ a bike when he met an accident.
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. was riding
4. Ali ____ for his examination since October.
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: A. had been preparing
5. The meeting ____ by the time we gather.
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. will have ended
B. Choose the word with the correct spelling
6. Choose the word with the correct spelling:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. Entrepreneurship
7. Choose the word with the correct spelling:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. Innovative
8. Choose the word with the correct spelling:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: A. Stereotype
9. Choose the word with the correct spelling:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: A. Strategic
C. Choose the correct meaning of the word
10. The word corporation means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. a large business company
11. The word microfinance means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. a system of small loans/savings for those too poor for banks
12. The word norm means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. a usual pattern or expected behaviour
13. The word societal means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: A. connected with society
14. The word thrive means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. to become and continue to be successful
D. Choose the correct option according to grammar
15. Choose the correctly punctuated sentence:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. It's a beautiful day.
16. Choose the correctly punctuated sentence:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. We bought apples, mangoes, bananas, and grapes.
17. Which sentence ends with the correct punctuation mark?
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. What time is it?
18. Choose the correctly capitalized sentence:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. Hazrat Khadija was a successful businesswoman.
19. Which sentence correctly shows emotion/surprise with punctuation?
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. What an inspiring story!
Please answer every question before submitting.