EDUSAMBAM logo
EDUSAMBAM ASSESSMENT SERIES

Unit 11: The Dear Departed (One-Act Play)

Auto-Graded Online Self-Assessment — Section A: Multiple Choice
Progress0 / 19 answered
SubjectEnglish LanguageTotal Marks19
Total Questions19Time Allowed20 Minutes

GENERAL INSTRUCTIONS

1. Read each question carefully before answering.
2. Select one answer only per question.
3. You can change an answer any time before submitting.
4. Click Submit Test when finished to see your score and a review of each answer.
5. This is the auto-graded online version of the EDUSAMBAM printable worksheet for this unit.
A. Choose the correct form of verb
1. ____ the players playing the match?
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. Are
2. Books ____ to this school.
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. are not being donated
3. Where ____ you find this book from?
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. did
4. You ____ the money order.
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. will have received
5. We ____ this factory.
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: A. do not run
B. Choose the word with the correct spelling
6. Choose the word with the correct spelling:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. Gallivanting
7. Choose the word with the correct spelling:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. Impassive
8. Choose the word with the correct spelling:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: D. Malicious
9. Choose the word with the correct spelling:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: A. Precocious
C. Choose the correct meaning of the word
10. The word bureau means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: A. a desk with drawers used as a writing table
11. The word hearth means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. the floor at the bottom of a fireplace
12. The word piqued means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. annoyed or upset
13. The word shabby means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: D. in poor condition because of heavy use
14. The word stupefied means:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: D. to surprise/shock someone so they can't think clearly
D. Choose the correct option according to grammar
15. He said, “I am happy.” Choose the correct indirect speech:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: D. He said that he was happy.
16. They said, “We love our country.” Choose the correct indirect speech:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: A. They said that they loved their country.
17. Rafia said, “I will buy a computer.” Choose the correct indirect speech:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: C. Rafia said that she would buy a computer.
18. She said, “She can drive a car.” Choose the correct indirect speech:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. She said that she could drive a car.
19. Zeeshaan said, “Guests might come today.” Choose the correct indirect speech:
✓ Correct!
✗ Incorrect
Correct answer: B. Zeeshaan said that guests might come that day.
Please answer every question before submitting.